A szokásostól kicsit eltérő felállás iránt érdeklődők. Olyan szitu, amikor a partner, aki lehet passzív is, mégis irányítóként viselkedik. Ez kb. olyasmit jelent, hogy ha szeretnéd a szerszámot magadban érezni, akkor előtte dominánsként, kell viselkedned ha hölgy/travi/cd vagy akkor dominaként, székhez, ágyhoz kötözöd a partnert, ha gondolod maszkot raksz a szemére, utána kézzel, szájjal, vagy ahogy neked jól esik, fölizgatod, majd beleülsz a merev szerszámba és szépen lovagolsz rajta, ameddig kedved tartja. A dominancia pedig főként abban nyilvánul meg, hogy kikötözöd, és te kezdeményezed a saját vágyaid, ötleteid szerint a partner izgatását, nem ő dönt, hogy mikor dug, hogy milyen tempóban, stb. A passzivitás pedig ebben a felállásban azt foglalja magában, hogy a domináns fél (nő, férfi, cd/travi) egyben a befogadó is...
Értem amit mondasz. Hasonló dolgot keresek, leszbikus vagyok. De, vonzana homo pasi is. Viszonzás nélkül amit akarok megadnak.
Érdekes téma.
Ez tökéletes felállás számomra, mindig is ilyen helyzetben éreztem a legjobban magamat. Én a szenvedő alany, a domináns fél pedig egy dekoratív, kedvesen gonosz hölgyemény. :)
Válasz a(z) 5. üzenetre:találtál akkoriban partnert ehhez?
Ez a felallas engem is nagyon izgatna. Nagyon erdekesen hangzik. Szerintem ez egy letezo dolog, ugyanis heterok kozott is vannak szubmisszivek, akik a dominat kenyeztetik kenyere, kedvere, parancsara, es ennek megfeleloen dugjak is.
Keresek Olyan hölgyet Vagy esetleg párt aki tabuk nélkül bármibe benne van és hajlandó lenne a 3 nap 2 éjszaka Corvin hotelben eltölteni velem Hotel díjat Természetesen én rendezem
de fordítva is izgat :)
ez engem is régóta izgat. szerintem kevés aktív szubmisszív van. vagy csak nem találkoztam még velük :)
Ez tényleg egy nagyon jó ötlet lehet számomra is aki imádom a pina és a segg nyalását, a fasz szopását és legfőképpen azt amikor alaposan megbasszák a seggemet de mindezekhez lasszóval kellene fogjam a partnereket. Ráadásul kellene egy olyan ötlet amivel ezt úgy meg tudnám oldani hogy legalább 7-8 nő meg/vagy pasi szolgálná ki passzív vágyaimat.Mit gondoltok lenne reális alapja a dolognak ?
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_af1750d/4d0ae9.jpg Hú ez nagyon tetszik nekem! Szívesen részt vennék benne, csak hogy bennem landoljon a fasz és csurranjon a geci! Soha nem gondoltam ilyen felállásra, de nagyon izgató. Isteni érzés lehet úgy uralkodni máson, hogy közben én elégítem ki őt szájjal, seggemmel és kontrollálhatom az élvezését, hogy minél tovább lüktessen a fasz a végbelemben, minél többet szophassam spriccelés nélkül :) Óriási ötlet!