Hármas, négyes vagy többszereplős szexparty
Sziasztok szívesen csatlakozom párokhoz imádom a többest
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/d/USRf_d6729c3/bc1d34.jpg Szia ! Balázs vagyok szivesen csatlakoznék ! Szeretem a perverzebb dolgokat !
Egy jó többesben benne lennék, egy jó szex partyban.
Válasz a(z) 47. üzenetre: Anyám borogass...most rosszat fogok álmodni éjjel. :( Azt hittem az ízléstelen fotóknak is van határa, de tévedtem... :(
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/0/USRf_043f04d/9b6b2d.jpg Veszprémben keresek párt, pasit, nőt 2017. január 27-én pénteken és február 2-án is napközben, egy kis erotikára! Ha már unod a mackókat, ne keress tovább én egy extra vékony bisex pasi vagyok. Helyed legyen... mindenre nyitott vagyok...
Veszprém környéki hellyel rendelkező pasik 40-50 év között? :-)
Sziasztok kedves sportos biszex sràc vagyok 36-63-170 Ismerkednék BISZEX párokkal nőkkel VESZPRÉM környékéről
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/87843.jpg :-P
Szia! Mostanában nem lesz valahol jó party a Balaton déli partján? Még pár napig itt vagyok és vágyom egy huncutul jó társaságba :-) Üdv.: P.
szeretnék csatlakozni,hogy lehet
sziasztok! február 26.-án lesz egy házibuli, ott szivesen megismernélek benneteket! előfordulhat az is hogy már találkoztunk...
Kérjük, hogy ne a fórumba írjátok be a jelentkezési szándékotokat, hanem egy levélben jelezzétek ha tájékoztatást szeretnétek a bulival kapcsolatban! Köszi
Szívesen részt vennénk,ha nem zavarna benneteket egy kicsit hangos pár...
január 29. pótszilveszteri buli
Sziasztok! Én szívesen mennék, házibuliba, mindenki örömére:)
Válasz a(z) 32-es üzenetre: Ez így elég kevéske! Ha tényleg érdekel és el is szeretnél jönni akkor egy kicsit jobban meg kellene "erőltetned" magad! :-)
Sziasztok érdekelne a dolog ha beférek. üdv!!
Szilveszterre keresünk párokat, lányokat, pasikat!
Sziasztok!:) Párommal,Baranya-megyében keresünk efféle bulit,szeretnénk kipróbálni nagyon:)
Ha tényleg érdekel benneteket addig még ismerkedhetünk ha Ti is úgy gondoljátok.Válasz a(z) 27-es üzenetre:
Sziasztok! Természetesen szívesen látunk benneteket csak ég nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz a kovetkező buli. Amint tisztázódik azonnal kiírjuk az adatlapunkra. Extrém túlsúlyos emberek nincsenek az ilyen esteken. Többnyire átlagos vagy sportos testalkatúak jönnek.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/56279.jpg Mi is mennenk,ha csak parok vannak, jo lenne elöre tudni az atlag eletkort es a "sulycsoportot".Macik nem a kedvenceink..,puszi Nektek
Sziasztok jeleneznék szólóban ha beférek még!?
Engem érdekelne!... Még nem volt hozzá szerencsém...
Sziasztok! Hétfőtől csütörtökig, délután és esténként helyet tudok biztosítani az ilyen összejöveteleknek. Sok síkert mindenkinek.
Szilveszteri buliba mi is elmennénk, irtunk levelet nektek
Sziasztok! Elmennék, ha giszkréció, élvezet jár vele ;-)
Szia-boszorka46-szivessen elviszlek. irj
Szia!Én is szívesen mennék egy ilyen buliba!Ha valaki elvisz magával!
szia! egy érzéki,fiatalos 50/52hp. még belefér? köszi puszi
szívesen mennék! egyedülálló ffi vok.30-170-65 .vékony izmos..intim m:19cm....tel 30 223 54 16
Pesten keresek swinger bulit!!
Én is Swinger bulit keresek Hajdúbiharban.üdv Sanyi
Sajnos ilyenről még nem hallottunk, hogy csak csajok lennének de a mi bulinkban nagy hangsúly van a női biszexualitásonVálasz a(z) 13-es üzenetre:
Sziasztok! Én egy olyan swinger házibuliba mennék el, ahol csak csajok vesznek részt! Tudtok olyan helyről, ahol van csajos est? Köszi!
December 4.-én részt vennék egy ilyen teaesten :-D
Én is adom!
Válasz a(z) 9-es üzenetre:Ez így van, valahogy el kell kezdeni de akkor egy kicsivel több infót kellene megadnotok magatokról, mert nem hisszük, hogy valakivel is sikerül megismerkedni kitöltetlen adatlappal.
Sziasztok! Mi is érdeklődünk egy ilyen buli iránt. Persze ha bevesztek. Valahogy el kell kezdeni!
Köszi! Reméljük nektek is jól telt a hétvége! Nagyon jó buli volt! Márciusban reméljük, hogy tudunk találkozni.
Nagyon boldog Valentin napot kivánunk mindenkinek!
A Valentin napi bulin csak összefutunk. Reméljük nem lesztek olyan elfoglaltak, hogy 1-2 szót ne tudnánk váltani. :-)
sziasztok, nekem már van benne tapsztalatom, szívesen csatlakoznék, lehet?
Engem is érdekelne egy ilyen dolog, még ilyen téren nincs tapasztalatom, de tuti jó lehet!
Minket is érdekelne egy ilyen buli. Várjuk, hogy mikor szervezitek és talán ha meghívást kapunk részt is veszünk rajta.
Mi is ilyen házibulikat szervezünk és láttuk, már írtatok a fórumunkra. Köszönjük:) Viszonzásul mi is írunk!
Szóval....hát írjatok!