Balatoni buli |
Párok, lányok, fiúk akik szeretik a csoportszexet |
Válasz a(z) 40-es üzenetre: A hosszúra sikerült nyári szünet után ismét szervezünk partikat, amelyre szerettel várunk. Legközelebb nov.14-én lesz. Várunk Benneteket4
Sziasztok! Kérünk mindenkit, hogy az adatlapunkon leírtak szerint járjon el ha jelententkezni szeretne a builiba.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék, amennyiben lehetséges. Szép hétvégét!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék a következő bulitokhoz.
Válasz a(z) 37-es üzenetre: Ezzel az egyszerű kérdésre, sajnos nem tudunk válaszolni, ugyanis éppen akkor hiányoztunk nyelvtan óráról: esetleg az talán egy kötőszó, "mi"-t többféle módon értelmeztük:) (különben írtam levelet)
esetleg mi?
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni. Sziasztok
Válasz a(z) 34-es üzenetre:Köszönjük a jó kívánságot, ismét hoztuk a formánkat:) A meghívott vendégek nem csalódtak!
Nagyon boldog Valentin napot kivánunk mindenkinek!
Válasz a(z) 32-es üzenetre: Köszi:)
Tök jó ez a forum!
Válasz a(z) 30-es üzenetre: Úgy látszik ez a "kedves ember" nem sokáig Keverte a sz..t az eron. Talán rájött, hogy nem is ide való. Biztos a telefontanut hívogatja mindenféle bejelenteni valóval, az is ingyenes!
Válasz a(z) 29-es üzenetre:Az első szó igaz.A többi marhaság.Kérdésedre válaszoljak,párt keresünk baráti párt párcserékre és nem mást ,érted?Aki meg szereti a párját nézni is sex közben mással annak nem fáj mások öröme. Suszter maradjon a kaptafánál...
Érdekes ember lehetsz! Biztos sokan szeretnek a stílusod miatt és sok kapcsolatot ápolsz innét hasonlóan megsavanyodott sorstársaiddal. Te tipikusan az az ember lehetsz akinek rettentően fájhat a mások öröme.....Tényleg valójában miért is vagy itt?
Válasz a(z) 22-es üzenetre: a pótszilveszteri bulihoz még 14-t:)
Kedves Bulisok:) Köszönjük a szilveszteri partit, nagyon jól éreztük magunkat (másokat is). A kaja ismét nagyon finom volt, a tombolasorsolás pedig jó ötlet volt. Nagyon készülünk már a párommal a pótszilveszteri mulatságra! A léha vezetőség beígért élménybeszámolója sajnos időhiány miatt elmaradt, kérlek pótoljátok!
Mennyi az annyi,mit kell fizetni, és akkor ez most türelmi negyedbe való vagy nem?Na modik lehet kapszkodni...
Pótszilveszteri bulit tartunk január 24-én. Párok jelentkezését várjuk! Nem fogtok csalódni, ha azt a szombat éjjelt velünk töltitek el!!
Válasz a(z) 23-es üzenetre: Elküldtem a meghívást, várunk:)
én mennék szívesen.
Már csak négyet kell aludni......Hmmm!
Mindenkinek boldog békés karácsonyt! Készüljetek a szilveszteri partinkra!
Mindenkinek békés boldog karácsonyt kivánunk!
Válasz a(z) 18-es üzenetre: Találkozzunk a dec 31-én az évvégi fergetesnek ígérkező Balatoni buli partin! Kíváncsi vagyok a "léha vezetőség" élménybeszámolójára!
A szombat ismét jó hangulatú este volt. Mikor mrgyünk legközelebb? :-)
A klub tagok összekuporgatott pénzükön ma ismét tanulmányi kiránduláson vannak a DL-ben (gyöngébbek kedvéért Dreamland) a vezetőség. Tapasztalatainkat szerény juttatás fejében szilveszter estéjén átadjuk tapasztalatlan vendégeink részére.(Ez természetesen vicc) Mindenkit szeretettel várunk a szilveszteri bulinkra!!! A léha igazgatóság
Szilveszteri swinger parti! Gondoljátok meg! Ígérem lesz kacsazsíros kenyér is, sőt ......, azt a képzeletekre bízom! Buliék
Válasz a(z) 14-es üzenetre: Ennek a jóhírnek igazán örülök és jó szórakozást a péntek éjjelhez! Várom az élménybeszámolótokat:)
MI ha igaz pénteken megyünk, bár még nem biztos de ha ott leszünk akkor ismét jóhírét keltjük az általatok szervezett bulinak, mint ahogyan tettük azt legutóbb is.
Szia! Mi is voltunk szombaton továbbképzésen. Nekünk is vannak új ismereteink, amit majd a szilveszteri partitokon megosztunk mindenkivel. Halihó: Szöszi
Rossz pénz nem vész el! Vagyis nem könnyen. :-)
Már nagyon várjuk a szilvesztert! :-)
Sziasztok! Mindkét novemberi buli fantasztikus volt,mindenki jó formát mutatott és igazi sw buli élményt kaptunk.Köszi a meghívást, tuti,hogy szilveszterkor is ott a helyünk.Minden adott volt mi szem-szájnak ingere (kaja,pia) Üdv Szöszi
Bízunk benne, hogy Mikulás napján mindenkinek teljesül a kívánsága!
Nagyon boldog Mikulást kivánunk mindenkinek!!!
Válasz a(z) 5-es üzenetre:Sziasztok!Érdeklődünk a szilveszteri buli felől....
Válasz a(z) 4-es üzenetre: Köszönjük az üzenetet, reméljük a szilveszteri partin is ott lesztek: Szöszi
Sziasztok!Mi is nagyon jól éreztük magunkat a nov 29.-i bulin.Nagyon nagy parti volt.A résztvevök is nagyon kedvesek,és jó fejek voltak.Reméljük mindig ilyen jók lesznek ezek a bulik,mert akkor ez igy 100%-os siker!
Sziasztok! Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Szinte biztos, hogy ezek után egy bulit sem fogunk kihagyni és ezzel szerintünk mindenki így van aki már volt ezen a fergeteges partin. Kiváló hangulat és a résztvevők szinte garanciát biztosítanak erre.
Sziasztok! Nagyon jó volt nov.29-i buli. Köszönet a szervezőknek. A kacsazsíros kenyér nagyon ízlett! A többit nem részletezem:) Zso
nagyon is jó a csoportszex!! :-D Nekem eddig mindig tetszettek az ilyen összejövetelek!!