Érdekelne mások intellektuélis véleménye arról, hogy ki minek alapján ismerkedik itt, mi a véleménye a kor és méretfüggésről?
sziasztok igen mért is ne mindenből lehet tanulni valamit nem de,
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Tudod nem minden a méret pláne ha nagy :-D :-D Szokták mondani a nagyok :-D
Válasz a(z) 11-es üzenetre: Ebben teljesen egyetértek veled :-) Na de mi van akkor ha mégsem olyan magas az a léc?? :-P Sokan kiírják a lapjukra,hogy mit is keresnek viszont egy privát beszélgetés során mégsem ugyanazt szeretné :-) Akkor ez most hogyan is van?? :-) Én mint naiv versenyző kérdezem csak :-D
Sziasztok! Szerintem különböző igények szerint más-más számít! A kor és méret is számít sok más dologgal együtt. Ha valakinek van egy kor elvárása akkor ezen a sáv határon túl nem is ismerkedik. A méret nem főmeghatározó igaz de azért nem mindegy szerintem, hiába a nagy vonzalom ha nem tud kellő élvezetet nyújtani pont a méret miatt, akkor az nem fog működni És az is igaz hiába van valakinek nagy ha nem tud vele bánni!:D
Szerintem mindenki meg találja a párját. Csak sokan nagyon magasra emeli a mércét,de közben saját magát nem tudja felmérni, nem igazán a kor vagy a méret a légyen persze az is,de sok minden van azon kívül.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a6ac921/48bc77.jpg Sziasztok :-) A nagyság nem csak a melegeknél feltűnő :-) Ugyanmár ezek csak közhelyek :-P Kinek mi jön be.....nekem se mindegyik méret :-) Nah,bocsika,hogy írtam :-) boszi
Számomra a szimpátia a lényeges. Ebben benne van a testi megjelenés és az egyéni stílus is , persze aki sokkal idősebb vagy fiatalabb az gátló tényező lehet.A méret nekem nem érdekes, az összhatás sokkal jobban tud izgatni.
"Szemem az anyámé,orrom az apámé,az állam? AZ ÁLLAM ÉN VAGYOK!"
a másik csacskaság, hogy ő gumival nem érzi...
helyesen: "intellektuális" :->
Akkor én meg mondom a magamét! :-D A kor azért lényeges, mert egy NORMÁLIS (szerintem 35-45 évesnél idősebb, bár vannak kivételek) pasi normálisan "dug"... :-) Nem ŐRÜL meg közben... :-( Figyelmes. Figyel a MÁSIKra is! ;-) Így MINDKETTŐnek JÓ! ;-) *** Másrészt meg magamról tudom, hogy a 18 cm felülit "érzem" meg igazán, vagy a nagy(obb) makkot! :-D És elég szűk vagyok ahhoz (vagy "azzá teszem magamat" ;-) ), hogy "(el)élvezzék a társaságomat"! :-) *** Most már MINDEN világos? ;-) :-P
hogyne lenne :-D
A "kor és méret-függés" nem meleg specialitás. A hetero csajok éppúgy megnézik és felmérik a hetero srácok "arányait" (nézz bele a VV-be:)) és létezik ez a MILF-téma,amit alig értek,de vágom,hogy fiatal fiúk idősebb csajokkal :-) Egyszerűen mindenkinek van valami bolondériája, amire kattan,nincs ezzel semmi baj és ez beállítottságtól független.
Pfffff... Nálam okosabb ember NINCS, aki írjon IDE? ;-)